Search
Close this search box.

Fituesit, Raundi i III-të

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Kolegji Universitar i Biznesit ka kënaqësinë t’ju njoftojë se janë shpallur listat me kandidatët fitues gjatë raundit të tretë të aplikimeve në KUB.
Regjistrimet do të kryhen në datat 21 Tetor deri në 26 Tetor 2021 pranë sekretarive në ambjentet e KUB.
Dokumentat e nevojshme për regjistrim janë:
– Kopje e noterizuar e diplomës së shkollës së mesme;
– Fotokopje e kartës së identitetit;
– Dy fotografi;
– Mandatë pagesa e taksës së regjistrimit;
– Mandatë pagesa e këstit të parë të tarifës ose tarifës së plotë.

Më poshtë po ju njohim me listat fituese sipas fakulteteve përkatës duke klikuar mbi secilin prej tyre.

 

FAKULTETI I EKONOMISË

FAKULTETI I DREJTËSISË DHE SHKENCAVE POLITIKE

KOLEGJI I STUDIMEVE TË LARTA PROFESIONALE

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.