Search
Close this search box.

FILLUAN REGJISTRIMET PËR PROGRAMIN E TRAJNIMIT TË DETYRUESHËM PËR ” NDËRMJETËSIT E PASURIVE TË PALUAJTSHME”, QË NEVOJITET PËR TU PAJISUR ME LICENCË NGA MINISTRA E DREJTËSISË.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Filluan regjistrimet për trajnimet për Programin e detyrueshëm të trajnimit për kandidatët për “NDËRMJETËS TË PASURIVE TË PALUAJTSHME”.

▶️ Përmbajtja e trajnimit do të jetë sipas moduleve të mëposhtme:

▶️ Regjimi juridik dhe legjislacioni i pasurive të paluajtshme;
▶️ Njohuri rreth të drejtës civile dhe tregtare;
▶️ Hartim kontratash;
▶️ Veprat penale ndaj pasurive të paluajtshme, krimi i organizuar dhe pastrimi i parave;
▶️ Legjislacioni mbi tatim taksat;
▶️ Parimet themelore të vlerësimit të pronave, menaxhimi dhe mirëmbajtja e tyre;
▶️ Etika profesionale, ndërmjetësimi dhe profesionet e lira;
▶️ Negocimi dhe komunikimi në pasuritë e paluajtshme;
▶️ Marketimi dhe shitja.

📍Kolegji Universitar i Biznesit është Institucion i Arsimit të Lartë i cili është pranuar dhe miratuar nga Ministria e Drejtësisë në RSh për të ofruar këtë trajnim!

👨‍🏫👩‍🏫Trajnerët në këtë trajnim janë një kombinim i Lektorëve të KUB dhe disa prej ekspertëve më të mirë të fushës në vendin tonë.

🏃Nxitoni të prenotoni vendin tuaj❗️

🔵 Për informacionr të mëtejshme telefononi në: 📲 +355 68 38 60 377
ose drejtohuni në website: 👨‍💻www.kub.edu.al

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.