Search
Close this search box.

Explore Deloitte në ambientet e KUB

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

✅ Organizohet pranë ambienteve të KUB ditën e nesërme datë 🗓 18 Nëntor 2022 takimi me përfaqësues të një prej kompanive më të mëdha te auditimit BIG FOUR siç është Deloitte.

📍Fokusi i tyre është mundësia e intershipeve, praktikave dhe punësimit të studentëve të KUB.

✔️ Përqëndrimi i tyre do të jetë në disa drejtime:
🟢 Procesi i rekrutimit në Deloitte.
🟢 Këshillim karriere për të ardhmen profesionale duke qenë të gatshëm për t’iu përgjigjur pyetjeve të studentëve
🟢 Takime direkte me studentët e interesuar për intership, praktikë apo punësim.
🟢 Promovimin e “Deloitte Brand Ambassador” për vitin 2022-2023.
🟢 “Brainstorming session” në lidhje me ide për aktivitete të tjera

▫️Ftohen të gjithë studentët dhe stafi akademik i KUB të marrin pjesë në orën ⏱ 11:30, 🏫 Godian B, salla 401.

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.