Search
Close this search box.

Dita e fundit e regjistrimeve në KUB

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

DITA E FUNDIT E REGJISTRIMEVE❗️

🗓08 Nëntor është dita e fundit e regjistrimit pranë Kolegjit Universitar të Biznesit për të gjithë ata maturantë që na kanë besuar në zgjedhjen e 10 preferencave në portalin U-Albania.

✅ Zgjidh Kolegjin Universitar të Biznesit për një të ardhme të qëndrueshme.

✔️ Regjistrohu TANI në KUB duke zgjedhur një prej fakulteteve:

🔵 Fakulteti i Ekonomisë:

• Financë Kontabilitet
• Administrim Biznesi
• Banka & Institucione Financiare
• Informatikë Biznesi
• Teknologji Informacioni

🟣 Fakulteti i Drejtësisë dhe Shkencave Politike:

• Drejtësi (5 vite akademike)
• Shkenca Politike
• Marrëdhënie Ndërkombëtare

🟢 Kolegji i Studimeve të Larta Profesionale (2 vjeçare):

• Asistent i Lartë Administrativ
• Asistent i Lartë Financë
• Asistent i Lartë Ligjor
• Teknik i Lartë Sisteme Elektrike
• Teknik i Lartë Sisteme Kompjuterike
• Teknik i Lartë Sisteme Motorrike
• Hoteleri
• Agjenci Udhëtimesh

⛔️Mos harro❕

Merr me vete:
▶️ Diplomën e gjimnazit së bashku me listën e notave të noterizuar
▶️ 2 fotografi dokumenti
▶️ Mjetin e Identifikimit ( Kartë Identiteti ose Pasaportë)
▶️ Pagesën e tarifës së studimit

✅ Ky është momenti të lidhësh të ardhmen me KUB!

📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.

📱 069 88 99 999
067 40 40 477
067 40 63 042.
📧 [email protected]
🌐 www.kub.edu.al

KOLEGJI UNIVERSITAR I BIZNESIT! 🎓

#kolegjiuniversitaribiznesit
#kubstudents
#ejanëkub

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.