Search
Close this search box.

Deloitte Masterclass, workshope interaktive të certifikuara & mundësi punësimi për studentët e viteve të fundit

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

🗓Në datat 13-24 Nentor 2023 Deloitte risjell për herë të tretë Deloitte Masterclass me workshope interaktive të certifikuara, dedikuar studentëve të vitit të fundit të studimeve të larta për të zhvilluar aftësite teknike dhe praktike në biznes.

🔹 Aplikimet për Masterclass janë të hapura në:

🔗 Deloitte Masterclass Albania

Gjithashtu Deloitte është në kërkim të zgjerimit të stafit në pozicionet:
▶️ Audit Analyst
▶️ Audit Support Junior Analyst (Italian Speaker)
▶️ Data Management Associate – M&A Radar Team

✅ KUB fton të gjithë studentët e vitit të tretë të angazhohen ne këtë trajnim. Për meëshumë informacion vizitoni linkun e meposhtem:
🔗 https://www2.deloitte.com/al/en.html

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.