EN/AL

CALL FOR PAPER. Revista shkencore e studimeve profesionale.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

�Hapet thirrje për punime shkencore për publikim në Revistën Shkencore e Studimeve Profesionale (SCIENTIFIC JOURNAL OF PROFESIONAL STUDIES).

▶️ Afati i pranimeve të punimeve shkencore të artikujve është deri në �30 Qershor 2023 për të gjithë individët, stafet pedagogjike, akademike dhe shkencore.

� Revista shkencore e studimeve profesionale është multidisplinore dhe pranohen nga të gjitha fushat.

▶️ Për më tepër informacion kontaktoni në �E-mail: [email protected] ose � kontaktoni në numrin e kontaktit: +355 69 88 99 999 dhe +355 67 40 40 477

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.