Search
Close this search box.

Academic staff mobility (teaching)

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

KĂ«rko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

📚Kolegji Universitar i Biznesit nĂ« rrjetĂ«zimin e tij tĂ« partnershipeve shĂ«non teaching mobility pranĂ« ambjeteve tĂ« tij.
😍PatĂ«m kĂ«naqĂ«sinĂ« tĂ« mirĂ«presim staf nga Utenos Kolegija, Lituani đŸ‡±đŸ‡čnĂ« kuadĂ«r tĂ« Programit Eramsus + duke plotĂ«suar nĂ« kĂ«tĂ« mĂ«nyrĂ« targetin tonĂ« tĂ« pĂ«rvitshĂ«m pĂ«r zhvillimin e mĂ«tejshĂ«m tĂ« bashkĂ«punimeve dhe shkĂ«mbimet e eksperiencave ndĂ«rkombĂ«tare mĂ« tĂ« mira nĂ« fushĂ«n e mĂ«simdhĂ«nies.

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano tĂ« gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarĂ«ve tĂ« personalizimit nĂ« pajisjen tuaj pĂ«r tĂ« pĂ«rmirĂ«suar navigimin nĂ« faqe, pĂ«r tĂ« analizuar pĂ«rdorimin e sajtit dhe pĂ«r tĂ« ndihmuar nĂ« pĂ«rpjekjet tona tĂ« marketingut.