Search
Close this search box.

7-8 Nëntor mundësia e fundit e regjistrimit në KUB

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

✅ Mundësia e fundit për maturantët❗️
🗓7-8 Nëntor

📚 Nëse ende nuk je bërë pjesë e shokëve të tu universitar, mos prit më❗️

▶️ NXITO❗️

👨‍🎓Zgjidh të studiosh në:
▶️ Fakultetin e Ekonomisë
▶️ Fakultetin e Drejtësisë dhe Shkencave Politike
▶️ Kolegjin e Studimeve të Larta Profesionale (2vjeçare)

🔴 Të gjithë ata studentë që duan të kompletojnë studimet e tyre në ciklin Master kjo është një mundësi e jashtëzakonshme❗️

🔷 Mos humb të jesh pjesë e familjes së madhe KUB:
✔️ me institucion dhe programe të akredituara
✔️ diplola të ndërkombëtarizuaa
✔️ me staf profesionist dhe të dedikuar
✔️ kampus modern
✔️ laboratorë bashkëkohorë
✔️ jetë studentore aktive
✔️ aktivitete gjithëpërfshirëse
✔️ shkëmbime eksperiencash Europiane

🔵 Sa shumë mundësi ke në KUB❗️

✅ KUB, zgjedhja juaj patjetër një zgjedhje e zgjuar❗️

📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.

📱 069 88 99 999
067 40 40 477

📧 [email protected]
🌐 www.kub.edu.al

KOLEGJI UNIVERSITAR I BIZNESIT! 🎓

#kolegjiuniversitaribiznesit
#kubstudents
#ejanëkub

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.