Search
Close this search box.

25 Janar 2023 starton grupi i trete i trajnimit per “Ndermjetes te Pasurive te Paluajtshme”

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

▶️ Ftojmë të gjithë kandidatët, individët që kanë dëshirë të ushtrojnë profesionin si Ndërmjetës të Pasurive të Paluajtshme, agjentët dhe konsulentët imobiliarë aktualë që të regjistrohen për të kryer këtë trajnim për grupin e rradhës që fillon ditën e Mërkurë datë 25 Janar 2023 dhe më pas të licensohen nga Ministria e Drejtësisë.
📌Ju mirëpresim në ambjentet tona të godines A.
📲 Kontakt: +355 69 88 99 999

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.