Search
Close this search box.

Konferenca VII Ndërkombëtare Shkencore

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Ditën e Premte, datë 18 Qershor 2021 në mjediset e Kolegjit Universitar të Biznesit u zhvillua KONFERENCA VII NDËRKOMBËTARE SHKENCORE ONLINE

me temë:

FOKUSIMI NË TË ARDHMEN – DUKE U PËRBALLUR SËBASHKU ME BOTËN POST  COVID – 19″!

nëpërmjet kontributit të të tre njësive kryesore të tij: Fakultetit të Ekonomisë, Fakultetit të Drejtësisë dhe Shkencave Politike dhe Kolegjit të Studimeve të Larta Profesionale. Ky event erdhi këtë vit si një nga format e shprehjes së bashkëpunimit mes palëve nëpërmjet zhvillimit të Kërkimit Shkencor në fusha shumëdisiplinare si: ekonomia, drejtësia, arsimimi, shkencat sociale-politike dhe studimet profesionale.

Partnerët mbështëtës në organizimin dhe mbajtjen e Konferenës së VII-të Ndërkombëtare të KUB:

  • Instituti për Studime dhe Aplikime në Biznes – ISAB – Tiranë, Shqipëri;
  • EUROPEAN INSTITUTE of Management, Law and Diplomacy – Maqedoni e Veriut;
  • Ljubljana School of Business- VSPV – Slloveni;
  • S.Skovorda Kharkiv National Pedagogical University – Ukrainë;
  • Higher School of Insurance and Finance – VUZF – Bullgari;
  • Baltic International Academy – Latvian Republic;
  • Andrei Saguna University – Romania
  • Kolegji Universitar “Canadian Institute of Technology”- Tiranë, Shqipëri.
  • Higher school of Finance, Business and Entrepreneurship (VUZF University) – Bullgari

Në konferencë morën pjesë me dhjetra pedagogë shqiptarë dhe të huaj dhe kërkues, të cilët prezantuan punimet e tyre shkencore.

KUB falenderon të gjithë të pranishmit në këtë event të rëndësishëm, si dhe ju fton të bëheni pjesë e konferencave dhe aktiviteteve tona të ardhshme.

LIBRIN BOOK OF PROCEEDINGS 2021 MUND TA AKSESONI DUKE KLIKUAR KËTU

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.