EN/AL

Konferenca VI Ndërkombëtare Shkencore

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Ditën e Enjte, datë 17 Dhjetor 2020 në mjediset e Kolegjit Universitar të Biznesit u zhvillua KONFERENCA VI NDËRKOMBËTARE SHKENCORE ONLINE

me temë:

“PROFESIONALIZMI – SI PRIORITET NË ARSIM, BIZNES DHE PROCESIN E INTEGRIMIT!”

Në konferencë morën pjesë me dhjetra pedagogë shqiptarë dhe të huaj dhe kërkues, të cilët prezantuan punimet e tyre shkencore.

Gjithashtu, të ftuar në këtë konferencë ishin:

PhD Zendel Adebin Shehi, President of the European Institute of Management, Law and Diplomacy,

Doc.Dr. Ismail Aliu, Ministry of Education and Science, Skopje, North Macedonia,

Dr. Gabor Andrasi, Head of Dean’s Office at Budapest Business School University of Applied Sciences, Faculty of International Management and Business, Budapest, Hungary,

Ercan Küçükarslan, EU Project Manager, Ortaköy 80.Yıl MTAL, VET Center, Ankara,Turkey.

KUB falenderon të gjithë të pranishmit në këtë event të rëndësishëm, si dhe ju fton të bëheni pjesë e konferencave dhe aktiviteteve tona të ardhshme.

LIBRIN BOOK OF PROCEEDINGS 2020 MUND TA AKSESONI DUKE KLIKUAR KËTU

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

Albanian      English

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.