Search
Close this search box.

Konferenca IV Kombetare Shkencore

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Në datën 22.12.2017 në mjediset e Tirana International Hotel u zhvillua Konferenca e IV Kombëtare me temë “Përgjegjësia Sociale e Korporatës si Program Zhvillimi për Bizneset e Përgjegjshme”.

Në panel na nderuan me kontributet e tyre: Prof.Dr Irakli Koçollari (Rektor, Akademia Profesionale e Biznesit), Z. Klajdi Gjondedaj (Specialist i Komunikimit dhe PSK, Titan – Antea Cement), Znj. Klodiana Thartori (Drejtore Ekzekutive – Qendra “Fëmijët Sot”) dhe Znj. Blerta Tuci (Specialist, Drejtoria e Koordinimit të Investimeve të Huaja, Bashkia Tiranë). Në këtë konferencë u evidentua roli i PSK, e cila po shihet si një nga shtytësit kryesorë të programeve zhvillimore të biznesit dhe në të njëjtën kohë si avantazh për një zhvillim të qëndrueshëm.

#përgjegjësiasociale #konferencë #apb #titananteacement

Shënim: Bazuar në Urdhrin e Ministrisë së Arsimit, Rinisë dhe Sportit Nr. 39, datë 30.01.2018, Institucioni Akademia Profesionale e Biznesit ka ndryshuar statusin ligjor duke u shenduar në KOLEGJI UNIVERSITAR I BIZNESIT.

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.