Search
Close this search box.

Creating opportunities for VET mobility in hospitality and tourism – Erasmusplus Project

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

✅ Projekti Co-Host Takimi i tretë mujor

✔️ Më 20 Shkurt Kolegji Universitar i Biznesit me përfaqësues të Zyrës së Kërkimeve Shkencore dhe
Projekteve nëpërmjet platformës Zoom morën pjesë në takimin e radhës të projektit Co-Host “Krijimi i
mundësive për mobilitetin e AFP-së në Hoteleri dhe Turizëm”

▶️ Gjatë takimit u përshkruan të gjitha detyrat dhe aktivitetet e ardhshme ku fokusi kryesor ishte
nënshkrimi i marrveshjeve të bashkëpunimit me Shkollat /Institutet partnere qe do i bashkohen zbatimit
te projektit Co-Host.

🔵 Gjithashtu partnerët patën mundësinë të sqarojnë paqartësitë dhe të planifikojnë
hapat e ardhshëm.

cohostproject #greentourism #sustainabletourism #VET #ErasmusPlus
KolegjiUniveristariBiznesit#egina#ReadLab#Art&Skills#ECQ#NGO
CTRL#Odaekonomikeekosoves#KolegjUniversum#VETICTSChool”Fan S.Noli” #jumjesovita

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.