EN/AL

Leksion i hapur “Si të jemi të suksesshëm në tregun e punës”

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

📚Kolegji Universitar i Biznesit organizon ditën e mërkurë, 🗓datë 08 Qershor 2022, 🗣leksionin e hapur mbajtur nga PHD. Romina Radonshiqi, pedagoge dhe njëkohësisht eksperte ekonomie me temë: “Si të jemi të suksesshëm në tregun e punës”

✅Ftojmë studentë të tre fakulteteve tona si dhe stafin akademik të marrin pjesë në këtë leksion për tu njohur më tepër rreth kësaj teme.

📍Leksioni i hapur mbahet pranë godinës B, salla 401, ora 11:00

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

Albanian      English

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.