Search
Close this search box.

Z. Artan Gjergji, Drejtor Ekzekutiv (CEO), ALSE.🏱📉 do tĂ« jetĂ« ftuar nĂ« leksionin online nĂ« KUB nĂ« lĂ«ndĂ«n “Tregje dhe Instit. Financiare”

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

KĂ«rko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

â„č
Ju informojmĂ« se ditĂ«n e premte, datĂ« 08.05.2020, 🕘 14.00 gjatĂ« leksionit online nĂ« lĂ«ndĂ«n 📚 “Tregjet dhe Institucionet Financiare” tĂ« udhĂ«hequr nga pedagogu Dr. Ardi Bezo, do tĂ« jetĂ« i ftuar Z. Artan Gjergji, Drejtor Ekzekutiv (CEO), ALSE.🏱📉
Tema qĂ« do tĂ« zhvillohet Ă«shtĂ« “Sfidat dhe Prespektivat e BursĂ«s Shqiptare tĂ« Titujve”📈

Leksioni do tĂ« zhvillohet nĂ« portalin🌐 e KUB, nĂ« faqen e pedagogut Dr. Ardi Bezo
Linku nga ku mund ta ndiqni: https://sites.google.com/a/uab.edu.al/dr-c-ardi-bezo/

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano tĂ« gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarĂ«ve tĂ« personalizimit nĂ« pajisjen tuaj pĂ«r tĂ« pĂ«rmirĂ«suar navigimin nĂ« faqe, pĂ«r tĂ« analizuar pĂ«rdorimin e sajtit dhe pĂ«r tĂ« ndihmuar nĂ« pĂ«rpjekjet tona tĂ« marketingut.