Search
Close this search box.

Takim me Fokus Grupet e Projektit CO-HOST, Erasmus +!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Kolegji Universitar i Binznesit ne kuader te Projektit CO-HOST, Erasmus + KA2, në statusin e partnerit, pati kënaqësinë duke organizuar një takim me fokus grupet e këtij projekti sëbashku me Shkollën Profesionale Fan Noli Korçë.

Takimi u zhvillua në formë fizike pranë ambjenteve të KUB dhe online nëpërmjet platformës Zoom ku pati pjesëmarrje nga profesionistë të ndryshëm të fushës së hoterisë dhe Turizmit, staf akademik të ftuar si dhe mësues të shkollave profesionale partnere në këtë projekt me Kolegjin Universitar të Biznesit.

Kolegji Univesitar I Biznesit vijon të ofrojë mbështetjen e tij në këtë sektorë në zhvillim duke kontribuar nëpërmjet edukimit dhe ofrimit të programeve cilësore në fushën e turizmit.

#cohost #Erasmus+ #vetskills #Kub

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.