Search
Close this search box.

Starton ne KUB grupi i  katert i Trajnimi i Detyrueshem per Ndermjetes te Pasurive te Paluajtshme

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

▶️ Ftojmë të gjithë kandidatët, individët që kërkojnë të ushtrojnë profesionin si Ndërmjetës të Pasurive të Paluajtshme, agjentët dhe konsulentët imobiliarë aktualë që të regjistrohen për të kryer këtë trajnim për grupin e rradhës që kërkon të kapë afatin e parë, që fillon ditën e Hënë datë 06 Shkurt 2023 dhe më pas të licensohen nga Ministria e Drejtësisë.

📌Ju mirëpresim në ambjentet tona të godinës B

📲 Kontakt: +355 69 88 99 999

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.