EN/AL

Startoi semiestri i dytë për vitin akademik 2022-2023 në Kolegjin Universitar të Biznesit.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Startoi semiestri i dytë për vitin akademik 2022-2023 në Kolegjin Universitar të Biznesit.

KUB uron një semestër të mbarë dhe të suksesshëm për të gjithë studentët e tij!

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

Albanian      English

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.