Search
Close this search box.

Sondazhi Kombëtar i Studentëve 2022

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

✅Agjencia e Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë (ASCAL) po organizon Sonadzhin Kombëtar të Studentëve (SKS) me qëllim vlerësimin e mësimëdhënies dhe aspekte të tjera në funksion të saj nga studentët.

⏳Kanë ngelur edhe pak ditë për plotësimin e SKS deri në datën 5 Qeroshor 2022.

📍Kolegji Universitar i Biznesit fton të gjithë studentët e tij, të Fakultetit të Ekonomisë, Drejtësisë dhe Shkencave Politike, si dhe studentët e Kolegjit të Studimeve të Larta Profesionale të angzhohen në plotësimin e këtij pyetësori.

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.