Search
Close this search box.

PUBLIKOHEN DATAT PËR PLOTËSIMIN E A1/A1Z

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

NJOFTIM!

Ju bëjmë me dije se Qendra e Shërbimeve Arsimore (QSHA) ka miratuar periudhën e aplikimeve për plotësimin e formularëve A1/A1Z, për maturantët të cilët kanë përfunduar shkollën e mesme para vitit 2021.

Ju lutemi të paraqiteni në shkollat e mesme ku keni përfunduar studimet për të bërë plotësimin e formularit.

Bashkëngjitur janë datat në të cilat do të kryhet plotësimi i formularit.

 

[ngg src=”galleries” ids=”5″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″]

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.