Search
Close this search box.

Publikimi i listave të renditjes së aplikantëve të Raundit të 1

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

🗓 Në datat 26-29 Gusht 2022, Kolegji Universitar i Biznesit publikon listat e renditjes së aplikantëve, kjo nëpërmjet ID-së së Maturës Shtetërore.

🗓 Ndërkohë në datën 31 Gusht 2022 bëhet publikimi i listës së aplikantëve në Portalin U-Albania.

✅Kolegji Universitar i Biznesit alternativa e vetme për të ardhmen tuaj❗️

📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.
📱 069 88 99 999
067 40 40 477
067 40 63 042
📧 [email protected]
🌐 www.kub.edu.al

Lidheni të ardhmen tuaj me KUB🎓

#kolegjiuniversitaribiznesit #zgjidhkub #ejanëkub

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.