Search
Close this search box.

Plotësimi i Pyetësorit mbi Projektin RiskMan

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Ekipi i Projektit RiskMan, ku Kolegji Universitar i Biznesit luan rolin e partnerit, ka kënaqësinë të lincojë fazën e testimit të pyetësorit mbi “Identifikimin e pranisë së llojeve aliene në vëndet e Ballkanit”.

Ftojmë të gjithë profesionistët dhe të apasionuarit që kanë informacion apo dijeni mbi praninë e llojeve jo-vendase (të përmendura në formular ose jo) në ekosistemet ujore të Republikës së Shqipërisë, t’i shpërndajnë këto informacione nëpërmjet plotësimit të formularit bashkëngjitur. Çdo ndihmë e juaja është mjaft e vlefshme për ti bërë ballë ndryshimeve të nxitura nga futja e këtyre llojeve në ekosistemet tona.

Kjo është një periudhë testimi e cila do të zgjasë deri më datë 25 Janar 2022.
Për çdo informacion kontaktoni në pikat e kontaktit të vendosura në formular.

Mund të klikoni këtu për të plotësuar pyetësorin.

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.