Search
Close this search box.

Paketa udhëzuese e praktikës mësimore për studentët e ciklit të dytë Master, FE

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Paketa udhezuese e praktikes mesimore për studentët e ciklit të dytë Master në:
– Paketa e praktikes MSC MB / KF 120 ECTS 
– Paketa e praktikes MPE MB / KF 60 ECTS 
– Paketa e praktikes MPETH MB / KF 120 ECTS

Paketa udhëzuese e praktikës përmban: 
1. Kontraten e praktikes 
2. Shkresen drejtuar institucioneve 
3. Raportin final 
4. Programin e punes per secilin profil

Për më tepër informacion vizitoni faqen në portalin e sekretarisë mësimore, FE
Klikoni këtu për t’u njohur me paketën e plotë.

Suksese!

#unëqëndrojnështëpi#bashkëdotjadalim

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.