EN/AL

Orari i Semestrit të Dytë, Master Shkencor dhe Profesional

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Përcillet orari për Master Shkencor, Master Profesional dhe Master Profesional në Ekonomi i Thelluar 

Për studentët e vitit të parë, Semestri i Dytë:

 

FAKULTETI I EKONOMISË

MASTER SHKENCOR VITI I PARË

 

DEGËT:   KONTABILITET – FINANCË

                    KONTABILITET AUDITIM,

                    MENAXHIM BIZNESI,

                    ADMINISTRIM PUBLIK,

                   MENAXHIM MARKETINGU

 

 

MASTER PROFESIONAL NË EKONOMI I THELLUAR VITI I PARË

 

DEGËTKONTABILITET – FINANCË

                  MENAXHIM BIZNESI

 

 

MASTER PROFESIONAL VITI I PARË

 

DEGËT:  KONTABILITET – FINANCË

                   MENAXHIM BIZNESI

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

Albanian      English

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.