EN/AL

Njoftim Zyrtar për të gjithë studentët e prapambetur dhe pasiv në Programin “Drejtësi”

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Më poshtë ju komunikojmë njoftimin Zyrtar për studentët e prapambetur dhe pasiv në Programin e Studimit “Drejtësi”:

 

[pdf-embedder url=”http://kub.edu.al/wp-content/uploads/2020/09/njoftim-i-drejtesise.pdf” title=”njoftim i drejtesise”]

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

Albanian      English

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.