Search
Close this search box.

Njoftim për vend vakant, Web Developer

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Kolegji Universitar i Biznesit shpall Vend Vakant për:
Web Developer / Web Designer Full Time
 
Kandidati/ja duhet të plotësojë këto kushte:
 
1. Të jetë me experience në Web Development
2. Eksperiencë në Graphic Design, paketa Adobe
3. Të disponojë Portofol Punimesh
 
Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV dhe Portofolin e punimeve
Deri në datën 30 Prill 2021 në:
 
 
📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.
☎️ 04 24 54 893
📱 069 88 99 999

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.