Search
Close this search box.

NJOFTIM MBI PLOTËSIMIN E FORMULARIT A1Z

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

#MundësiaFundit
NJOFTIM MBI PLOTËSIMIN E FORMULARIT A1Z

Njoftojmë të gjithë maturantët e viteve të kaluara që nuk kanë plotësuar formularin A1Z, se portali U-Albania 🌐 do të hapet në datat 2-4 shtator 2020 ✔

Kjo është mundësia e fundit❎ për këdo që dëshironi të vazhdojë studime e larta universitare pranë KUB!

Për çdo pyetje apo paqartësi mos hezitoni të na kontaktoni në 📥 ose 📲 069 88 99 999 📩 [email protected]

#kolegjiuniversitaribiznesit #kub #formularia1z #studimeuniversitare #followus

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.