Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Logo-Blue-247-89
Albanian      English

Nga datat 22 Shtator-24 Shtator përzgjidh Kolegjin Universitar të Biznesit në portalin U-Albania.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

🔴 Sot për tu orentuar drejt së ardhmes❗️

✅ Përmes portalit U-Albania ju duhet të përzgjidhni KOLEGJIN UNIVERSITAR TË BIZNESIT në një nga Fakultetet.

🗓22 Shtator-24 Shtator

🔵 Fakulteti i Ekonomisë
🟣 Fakulteti i Drejtësisë dhe Shkencave Politike
🟢 Kolegji i Studimeve të Larta Profesionale

☑️ Zgjidhni diplomat e akredituara dhe ndërkombëtarizuara.
☑️ Zgjidhni stafin e kualifikuar dhe dedikuar.
☑️ Zgjidhni KUB duke përfituar Bursat e Studimit.
☑️ Zgjidhni të përjetoni eksperienca unike në një nga universitetet europiane partnere përmes Programit Erasmus +.
☑️ Zgjidhni jetën studentore aktive dhe rekreative.
☑️ Zgjidhni KUB❗️

Alternativa e vetme që ju drejton drejt praktikave dhe përgatit për tregun e punës ❗️

📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.

📱 069 88 99 999
067 40 40 477
067 40 63 042.
📧[email protected]
🌐www.kub.edu.al

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.