Search
Close this search box.

KUB Shpall datat e provimeve për semestrin e parë, Viti akademik 2021-2022

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Publikohen datat e provimeve të Sezonit të Dimrit për Ciklin e Studimeve Bachelor, Programin e Integruar në Drejtësi dhe Studimeve të Larta Profesionale në KUB

Fakulteti i Ekonomisë
Fakulteti i Drejtësisë dhe Shkencave Politike
Kolegji i Studimeve të Larta Profesionale

Kolegji Universitar i Biznesit ju uron suksese!

Lidheni të ardhmen tuaj me KOLEGJIN UNIVERSITAR TË BIZNESIT!
10 VITE SUKSES!

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.