Search
Close this search box.

Konferenca e IV Ndërkombëtare Studentore

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Kolegji Universitar i Biznesit, Tiranë, në bashkëpunim me IAL të tjera vendase dhe të huaja organizon Konferencën e IV Ndërkombëtare Studentore me titull: “ Problematika, sfida dhe risi mbi zhvillimin ekonomik dhe rritjen e mirëqenies në Shqipëri”.

Konferenca do të zhvillohet ditën e premte, në datën 29 Prill 2022, gjatë orareve 09:30-15:00, nëpërmjet aplikacionit Zoom Meeting.

Gjuha e përdorur në konferencë do të jetë Anglisht dhe Shqip.
Për më shumë informacion rreth datave të dorëzimit të punimeve, agendës etj, bashkëngjitur janë materialet e nevojshme.

Njoftim ISCIV 2022

Konferenca IV Shkencore nderkombetare studentore versioni pdf

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.