Search
Close this search box.

Kampionati Kombëtar i Ping Pongut për kategorinë femra dhe meshkuj

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

🗓Datë 17-18 Janar 2024, zhvillohet Kampionati Kombëtar i Ping Pongut🏓 per kategoritë meshkuj dhe femra.

📚Kolegji Universitar i Biznesit fton te gjithë studentet të angazhohen në këtë aktivitet sportiv, i cili do të mbahet në ambientet e Parkut Olimpik “Feti Borova”, Tiranë

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.