EN/AL

Hapet programi i studimit “Teknologji Informacioni” në KUB

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Bazuar në urdhërin e MASR-së nr. 222, datë 03.07.2020 PËR HAPJEN E STUDIMIT TË CIKLIT TË PARË BACHELOR NË “TEKNOLOGJI INFORMACIONI”.

Për më tepër ju ftojmë të lexoni urdhërin e plotë:

[pdf-embedder url=”http://kub.edu.al/wp-content/uploads/2020/07/Nr.-256-prot.-dt.-13.07.2020-ardhur-nga-MASR-hapja-e-TI.pdf” title=”Nr. 256 prot. dt. 13.07.2020 ardhur nga MASR hapja e TI”]

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

Albanian      English

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.