Search
Close this search box.

Fitojnë të drejtën për Dëshmi Aftësie Profesionale (DAP)

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Fitojnë të drejtën për Dëshmi Aftësie Profesionale (DAP) për autoriparime, të gjithë studentët e Kolegjit Universitar të Biznesit që kanë kryer studimet e larta profesionale në: “Teknik i Lartë Sisteme Motorrike”. Pas marrjes së diplomës në KUB, kanë të drejtë të pajisen me Dëshmi Aftësie Profesionale (DAP) dhe janë të lirë të ushtrojnë profesionin e tyre në veprimtaritë përkatëse sipas ligjit: “ Për autoriparim, shitblerjen, depozitimin e mjeteve rrugore me motorr, të rimorkiove dhe pjesëve të tyre të dala jashtë përdorimit ose të braktisura dhe për veprimtaritë që lidhen me to”

Profesioni është pasaporta juaj e suksesit në jetë!

Eja dhe studio në Kolegjin Universitar të Biznesit!

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.