Search
Close this search box.

“Dituria është dritë e mendjes dhe të ardhmes. Mësuesi është përhapësi i dritës!”

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

“Dituria është dritë e mendjes dhe të ardhmes. Mësuesi është përhapësi i dritës!”

Kolegji Universitar i Biznesit ju uron Gëzuar 7 Marsin të gjithëve mësuesve që shpërndajnë dijet e tyre për brezin e së nesërmes!📖📖📖

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.