Search
Close this search box.

Aplikoni për Bursa Studimi në KUB

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

KUB çdo vit akademik ofron mundësi dhe mbështetje për të gjithë studentët aktiv dhe me mesatare të lartë.
Kriteret e përfitmit të bursave të studimit në KUB janë:


  • Studentët me mesatare mbi 9 përfitojnë bursë të plotë;
  • Studentët me mesatare nga 8-9 përfitojnë gjysmë bursë;
  • Studentë me vështirësi dhe nevoja ekonomike;
  • Talente, etj.

KUJDES:
Studentët duhet të aplikojnë gjatë raundit të parë të aplikimeve me Formularin A2 duke përzgjedhur KUB, ndryshe raundet e tjera ju humbet e drejta e përfitimit të bursës.Apliko tani!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”Plotësoni formularin e aplikimit!” shape=”round” color=”danger” link=”url:https%3A%2F%2Fdocs.google.com%2Fforms%2Fd%2F128yng7gfP7GOGGKMSx-y9Aqg6M6f3TUDm_CY1iUVEcA%2Fedit%3Fusp%3Dsharing||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row]

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.