Search
Close this search box.

Aplikimi për Kartën e Studentit

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

 

Kolegji Universitar i Biznesit njofton të gjithë studentët viteve të dyta dhe të treta, se sot nga ora 08:00 deri në orën 15:30 mund të paraqiten pranë ambienteve të godinës B, për tu pajisur me kartën e studentit.

Nëpërmjet kartës së studentit mund të përfitoni ulje të konsiderueshme për një numër shërbimesh të domosdoshme.

Më poshtë gjeni linkun e gjithë shërbimeve dhe lehtësirave që ofron pajisja me kartën e studentit

https://www.kartaestudentit.al/funksionet-e-karts

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.