EN/AL

Kolegji Universitar i Biznesit

Formular alumni

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.

Të dhëna personale

Kualifikimet

Karriera

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.