EN/AL

61f7fa5639460

Msc. Armila Xhebraj

Asistent Lektor

Msc. Armila Xhebraj

Asistent Lektor
” Be practical, consistent in your choices and a great road of success is expecting YOU! “

Biografia

Edukimi

  • Fakulteti i Ekonomisë, Kolegji Universitar i Biznesit, Master Shkencor, Kontabilitet-Financë
  • Fakulteti i Ekonomisë, Kolegji Universitar i Biznesit, Bachelor, Kontabilitet-Financë

Aftësitë

Komunikimi
100%
Prakticiteti
90%
Leadership
80%
Aftësi për të punuar në grup
90%
Efiçencë
100%
Qëndueshmëri
100%

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

WeCreativez WhatsApp Support
Qëndra jonë e shërbimit do tju përgjigjet në cdo moment, mjafton të na shkruani

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.