EN/AL

Dr. Artan Manushaqe

Dr. Artan Manushaqe

Lektor

Dr. Artan Manushaqe

Lektor
Vepro në mënyrë të tillë që sentenca e veprimit tënd të mund të ngrihet nga vullneti në një ligj universal; dhe, Vepro në mënyrë të tillë që ta trajtosh gjithmonë njerëzimin në vetën tënde dhe tek tjetri si një qëllim dhe asnjëhere si një mjet !

Biografia

– Lecture – PhD in Civil Law. – Lawyer – Expert in environmental policy – A human right defender ( Activist )

Edukimi

  • Europian University of Tirana, PHD in Civil Law

Aftësitë

Group Collaborations but also individually
100%

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

WeCreativez WhatsApp Support
Qëndra jonë e shërbimit do tju përgjigjet në cdo moment, mjafton të na shkruani

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.