Search
Close this search box.

Zhvillohet për herë të dytë konferenca e EURAG në Tiranë me organizator KUB, Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale dhe UNFPA

Detajet

✅ Sot, Këshilli ynë EURAG pati një takim produktiv të brendshëm në Ministrinë e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, duke diskutuar iniciativat kyçe për mirëqenien e komunitetit tonë.

▶️ Pas një dreke të shkëlqyer, vazhduam diskutimet tona, duke u fokusuar në projekte të ndikshme nën patronazhin e Bashkisë së Tiranës.

Dita u pasurua edhe më shumë me një vizitë të ndjeshme në një qendër për të moshuarit, ku u dëshmuan histori të mrekullueshme të rezistencës dhe gëzimit.
🙏Një falenderim i veçantë për Kolegjin Universitar të Biznesit për kontributet e tyre të rëndësishme në përgjegjësinë sociale, duke treguar fuqinë e arsimit dhe angazhimit të komunitetit.

🥰 Dëshmuam mbrëmjen tonë me një vizitë në Bashkinë e Tiranës, të ndjekur nga një orë koktelesh, duke festuar shpirtin e komunitetit dhe bashkëpunimit.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.