Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Logo-Blue-247-89
Albanian      English

Zhvillohet ne ambientet e KUB leksioni i hapur nga Dr. Roland QAFOKU

Detajet

✔️Pranë Kolegjit Universitar të Biznesit u zhvillua ditën e djeshme leksioni i hapur i referuar nga Dr. Roland QAFOKU mbi librin e tij: 

“Ambasadorët amerikanë në Shqipëri” 

✔️ Dr. Qafoku u përqëndrua tek ato figura amerikane që kanë kontribuar mjaftueshëm në Shqipëri dhe zhvillimin midis dy vendeve.

 Ndër të tjera ai vendosi theksin mbi karakteret e ambasadorëve amerikanë dhe vështirësitë që ata hasën sidomos në vitet ‘90-‘91

🧑‍🎓
👩‍🏫

Pjesë e këtij leksioni të hapur ishin studentët dhe stafi akademik i KUB.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.