EN/AL

Zgjedhja e Arsimimit të Duhur Sot një “Sfidë dhe Mundësi”

Detajet

Në mjediset e Kolegjit Universitar të Biznesit u mbajt workshop-i me temë: Zgjedhja e Arsimimit të Duhur Sot një “Sfidë dhe Mundësi”, ku pjesëmarrës ishin drejtor të gjimnazeve publike/jo publike, mësues, këshillues karriere, etj., të cilët ndan me ne opinionet, sfidat dhe problematikat që po has arsimimi në ditët e sotme.
Gjatë këtij takimi dhe njëherë u vu fokusi tek studimet profesionale, të cilat i japin mundësi studentëve të marrin një profesion dhe të kenë një të ardhme më të sigurt.
Kolegji Universitar i Biznesit falënderon të gjithë pjesëmarrësit që ju përgjigjën pozitivisht ftesës për këtë tryezë të rrumbullakët diskutimi, dhe i uron suksese në punën e tyre për edukimin e të rinjve, shpresës së këtij vendi.

Suksese!

34851452_2163416090569514_4408042390355443712_n35026786_2163415843902872_2811305375133859840_n35062876_2163415873902869_4464889460793802752_n35077660_2163416097236180_6146710018667315200_n

Facebook
Twitter
LinkedIn

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

Albanian      English

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.