Z.Eduard Halimi prezanton librin me titull “Të bëhesh një jurist i mirë: Një manual për juristët e rinj” me studentët e Fakultetit të Drejtësisë dhe Shkencave Politike, KUB

Detajet

📖“Të bëhesh një jurist i mirë: Një manual për juristët e rinj” ishte titulli i librit i autorit Z. Eduard Halimi promovuar ditën e djeshme në ambientet e Kolegjit Universitar të Biznesit me studentët e Fakultetit të Drejtësisë dhe Shkencave Politike gjithashtu dhe stafit akademik.

✅ Z. Halimi shprehu entuziazmin e tij edhe në shpalljen e Konkursit të Drejtësisë Universitare, Edicioni i Dytë 2023. Sipas tij ne po formojmë të ardhmen e ligjit me njohuri, pasion dhe përkushtim të palëkundur. Le të vazhdojmë këtë rrugëtim frymëzues, duke fuqizuar mendjet ligjore të së nesërmes❕

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.