Workshopi “Arsimimi që ne ofrojmë, standard dhe cilësi, e barasvlershme me Evropën”

Detajet

Ditën e shtunë datë 27 Prill 2019, në mjediset e Kolegjit Universitar të Biznesit u zhvillua Workshopi me temë “Arsimimi që ne ofrojmë, standard dhe cilësi, e barasvlershme me Evropën”.
Në këtë workshop morën pjesë disa nga drejtorët e shkollave të më rëndësishme publike në vend.
Gjatë takimit u diskutua rreth standardeve shqiptare të arsimit, sfidat e institucioneve në vend, fenomeni i emigracionit, etj.

KUB dëshiron të falenderoj të gjithë të pranishmit në këtë takim si dhe shpreh mbështetjen e tij të pakushtëzuar në këtë aspekt.

58659950_2385839838327137_6204822330636500992_n58745082_2385838704993917_8667675329713668096_n58793336_2385841368326984_4153417835487428608_n59253077_2385840401660414_5759257454072299520_n

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.