EN/AL

Work & Study

Detajet

📌Në Tiranë qëndruam për t’i thënë çdo maturanti ofertën akademike që Kolegji Universitar i Biznesit (KUB) ofron për ta, bursat e studimit për të gjithë maturantët ekselentë, ata me ndihma ekonomike dhe talentet e spikatura✅

📌Stacionuam në Tiranë për t’i thënë çdo maturanti që ekziston mundësia për të studiuar një semestër në një nga shtetet perëndimore, partnere me KUB, nëse dëshira dhe ambicja është me ta.

😍Ishim në Tiranë me të gjithë maturantët, për maturantët, për t’i thënë që praktikat profesionale tek ne janë kryesore për tregun e punës dhe në bashkëpunim me Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë punësojmë studentët menjëherë sapo dalin nga dyert e auditorit.

📚Kolegji Universitar i Biznesit është motorri i dijes për cilindo prej jush që kërkon të ardhme të sigurt.

✅Studio në KUB dhe puno kudo!

#Study in UCB and #Work everywhere!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

WeCreativez WhatsApp Support
Qëndra jonë e shërbimit do tju përgjigjet në cdo moment, mjafton të na shkruani

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.