Search
Close this search box.

Webinar, KUB

Detajet

Në kuadrin e bashkëpunimit midis KUB dhe AIMS Albania ditën e Hënë, më 14.06.2021, ora 12.00-13:00 me studentët dhe stafin e KUB do te zhvillohet Webinari me temë: “Aftesitë më të kërkuara për të rinjtë dhe profesionet e së ardhmes”

📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.
☎️ 04 24 54 893
📱 069 88 99 999
📧 [email protected]
🌐 www.kub.edu.al

KOLEGJIN UNIVERSITAR I BIZNESIT!
10 VITE SUKSES! 🎓

#kolegjiuniversitaribiznesit #webinar #KUBstudents

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.