Search
Close this search box.

#Webinar-i me temë “Aftësitë & metodat për të gjetur dhe siguruar punën e duhur”, nga Z. Endri Ndoni

Detajet

Gjatë ditës së sotme u mbajt #Webinar-i me temë “Aftësitë & metodat për të gjetur dhe siguruar punën e duhur”, nga Z. Endri Ndoni (Konsulent HR dhe Ekspert Rekrutimesh i AIMS International Albania)

Z. Ndoni i njohu studentët me aftësitë që nevojiten për të qenë të suksesshëm gjatë kërkimit të punës, shkrimit të CV-së si dhe intervistës së punësimit.
Webinar-i ishte interesant sa që tërhoqi vëmendjen e mbi 60-70 studentëve.

kolegjiuniversitaribiznesit #kub #expertline #followus

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.