Vizitë studimore në Bankën e Shqipërisë

Detajet

Tradita e vizitave studimore vazhdon në KUB…
Ditën e premte, datë 7 shkurt 2020, studentët e vitit të I të ciklit Master në “E Drejtë Civile & Tregtare” në Fakultetin e Drejtësisë të udhëhequr nga Dr. Emiljano Mustaqe, vizituan Bankën e Shqipërisë.
Studentët u mirëpritën nga Z. Geront Ziu dhe Znj. Arlinda Kolecino.

Vizita nisim me njohjen e Muzeut të Bankës dhe më pas me një prezantim nga Z. Ziu me temë “Banka e Shqipërisë: detyrat, funksionet, marrëdhënia me bankat e nivelit të dytë, mënyrat e vlerësimit dhe mbikëqyrjes, etj.”.

KUB falenderon Bankën e Shqipërisë dhe Dr. Emiljano Mustaqe për bashkëpunimin dhe organizimin e kësaj vizite me interes për studentët.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.