Search
Close this search box.

Vizitë nga maturantët e Gjimnazit “Partizani”

Detajet

Vazhdojnë ditët e informimit dhe këshillimit të karrierës në KUB. Ditën e mërkurë, dt. 22 Maj 2019, KUB pati kënaqësinë të mirëpresë maturantët e Gjimnazit “Partizani”. Pas njohjes së mjediseve dhe faciliteteve, maturantët u bënë pjesë e një takimi informues rreth ofertës akademike që KUB ofron për vitin akademik 2019-2020 Duke falënderuar maturantët dhe profesorët e pranishë në këtë takim, KUB fton të gjitha shkollat e mesme publike dhe private për t’u bërë pjesë e takimeve në KUB, me qëllimin e përbashkët informimin dhe këshillimin e maturantëve.

 

60734773_2402492693328518_7635547108837163008_n60735823_2402493153328472_8011561033061629952_n60916546_2402492853328502_1281643156231684096_n61118368_2402492809995173_3882837910906470400_n

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.