Vizitë nga Maturantët e Gjim. “M. Keta”

Detajet

Vazhdojnë të jenë të shumtë maturantët që zgjedhin të vizitojnë Klegjin Universitar të Biznesit.
Dtën e Enjte, dt. 16 Maj 2019 KUB mirëpriti një grup maturantësh nga Gjimnazi “M. Keta”, Tiranë.

Gjatë takimit u zhvillua dhe një leksion i hapur nga Presidenti i KUB, Prof. As. Dr. Ylber BEZO

Ejani në KUB dhe gjeni më shumë arsye për ta përfshirë në top 10 alternativat e formularit A2

Ju mirëpresim! 

  60352923_2398232593754528_8718270061640417280_n60836702_2398232580421196_4244871879791214592_n
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.